Referenser

Referenser som Annamia delat med sig av:

”Du har hjälpt mig att tro på mig själv, att jag klarar av det jag vill, du är en inspirations-källa helt enkelt! Du är våran egna kuckelimuck medecin – du får oss alltid att må bättre!”

”Du är alltid glad och positiv. Stöttar alla tävlingar utan att bry dig om vilken nivå vi är på.

Det jag menar är att du hjälper en som tex tävlat i hela sitt liv med många vinster lika mycket som du stöttar och peppar en som är på sin första tävling! 

Du är fantastisk!”

”Jag uppfattar dig som en väldigt självsäker människa som vet vad du vill, och står för det du tycker.

Du är en väldigt utåtriktad person som når ut väldigt lätt och inspirerar andra med dina egna värderingar. Du ger bra kritik på ett sätt så att man känner att man vill förbättras. När du står på scen så håller du publiken i fokus och du talar på ett sådant sätt att man inte vill sluta lyssna, för så är det hos vissa konferencierer, de tappar publiken, men det gör inte du!  ”

”Den första gången jag träffade Annamia Fast var för snart 7 år sedan. Vi träffades i samband med en talangjakt/modevisning i Norrköping där hon skulle vara konferencier och koreograf. Något som snabbt slog mig var hennes sätt att ta in folk och få en att känna sig välkommen trots att man aldrig hade träffat någon i gänget tidigare. Varje gång jag har varit med i en talangtävling där Annamia har varit konferencier har det alltid känts tryggt då hon alltid tar sig tid för alla inblandade och peppar alla även om hon är stressad eller om det är mycket runt om. Annamia har en unik förmåga att ta fram det bästa ut varje person och är en enorm inspirationskälla för mig och jag har lärt mig nya saker varje gång jag träffat henne. T.ex enkla saker så som att ”det behöver inte betyda att man är bäst bara för att man vinner alla talangtävlingar. Det är minst lika värdefullt att få tävla flera gånger för att få erfarenhet” Jag vet Annamia är en mycket omtyckt person då hon utgår ifrån att göra allt med kärlek och stort hjärta och detta märks verkligen! 

Jag har vid ett par tillfällen fått möjligheten att arbeta med Annamia och hon är ett riktigt proffs!”

”För oss har du alltid varit ryggraden i alla tävlingar vår dotter har varit med i. Ni har hela tiden uppträtt som om våra barn är proffs och riktiga artister.”

”Samtidigt kan jag ju inte undgå att som butiksägare säga hur jag upplever er från den sidan också. Man är ju lite skadad, man tänker ju på sånt Ni kommer i tid, levererar proffsigt det ni åttagit er, inte bara på enklaste sätt utan er själ har alltid funnits med….kunden i focus.!!Ni har inte bara levererat det ni lovat utan alltid överträffat förväntningarna. Det är det ”kunden” i det här fallet köpcentrat eller liknande minns er för.”

”För mig så vet jag ingen, som handlare har jag upplevt ”miljarders” event, ingen annan som kan beröra en publik som du, vare sig den är på flera tusen eller tio!! Jag har upplevt båda, både Stockholm marathon o Julias stjärnskott i Linköping 2010. Med dig spelar det ingen roll hur många det är, det finns alltid samma känsla, inlevelse o engagemang.För dig är ett gig är alltid ett gig oavsett storlek, för du ger ALLTID samma kärlek till alla!!”

”Annamiascenpersonlighet: ett verbalt krutpaket som med hög kompetens, engagemang, fokus och glädje kan ”fånga publiken” och människor i olika sammanhang. Att dessutom med personlig värme och coaching få enskilda individer att prestera/leverera över sin förmåga är en egenskap som är av yttersta vikt i publika sammanhang. Intryck/person: Jag upplever Annamia som kompetent, lätt för att samarbeta, lyhörd och viljestark. Har även uppfattningen om Annamia att hon, inte är konflikträdd – OM det ev uppstår ett läge där andra människor kan tycka att det blir ”obehag” så har jag uppfattningen att Annamia är en kvinna med civilkurage som står för sin åsikt men är beredd att kompromissa och vara lyhörd. Idé/uppfinningsrik/entreprenör. När Annamia arbetar med projekt eller dyl så gör hon det med hjärtat. ”/ Anki Norman 

”Annamia får enligt mig varje barn att känna sig unik som individ och du favoriserar ingen.oavsett om barnet är en jättetalang,osäker nybörjare eller en medelmåtta så har du förmågan att få dem att känna sig viktig och unik i sammanhanget, det jag tycker är synd är att det inte har funnits tidsutrymme för dig att vägleda de unga talangerna mer med tanke på den kunskap du har,Kroppsspråket på scen och hur de ska känna sig och se säkrare ut på scen, du är ju så bra på det Annamia  ”

Sen en annan grej är att du Annamia är väldigt väldigt duktig när det gäller om hur man ska tänka som artist. Hur man ska vara mot andra, vad man ska tänka på, hur man ska nå sina drömmar osv. Men också hur man ska tänka om sig själv, att man ska vara stolt över den man är oså, du fick mig verkligen att tänka igenom allt det där. Allt det du säger tar jag med mig varje gång jag ska upp på scen någonstans. Det har varit till stoooor hjälp!:)

”Under dina lektioner på campet så har du hjälpt mig att förbättra min självkänsla. Du har givit mig otroligt många bra tips som jag än idag tänker på VARENDA DAG.”

 Tack vare Er så har jag fått möjligheten att utvecklas. Jag har också hittat något som jag brinner för, något som jag inte ens visste att jag hade. Jag har fått så många otroligt fina vänner, och allt detta är tack vare Er. Du har gjort det här möjligt för mig. Sen första gången jag träffade dig så har jag alltid känt att jag har varit välkommen. Du har tagit emot mig, och alla andra, med öppna armar. Det går inte att INTE gilla dig, du är fantastisk mot oss. ” Kram Amanda

”Anna Mia! du är en helt fantastiskt värdefull person! Du har en låga som aldrig släcks. Du ger framför allt nytt hopp om livet till ALLA och att vi ska kämpa för att nå vägen till att framför allt att bli Artister.

Du är en person som hela Sverige måste ska uppleva! I tv, medier! Du är helt enastående i allt du gör och lika mjuk inuti som ni upplever dig i ditt sätt att vara”

”Annamia träffade vi, jag och Melanie första gången hösten 2004.

 Melanie var då med i sin allra första tävling. Det jag/vi inte visste då var hur mycket del Annamia skulle ha i Melanies framtida stora intresse sången.  Ca ett halvår senare skulle Melanie återigen vara med i en tävling… några kvällar innan tävlingen fick jag ett samtal av Annamia gällande tävlingen, vi pratade lite och så sade Annamia något om Melanie… jag blev helt förbluffad och sa: kommer du ihåg henne? -Såklart att jag gör sa Annamia.. som bara hade träffat Melanie en gång tidigare. Med detta vill jag säga att: Oavsett HUR många hon träffar så SER hon alltid ALLA!!!  Alla får uppmärksamhet, stöttning, beröm, tips, peppning, tröst, gratulationer, hjälp… you name it!!!!  För det är också något som personifierar Annamia… att man tar hand om varandra! Hon ser till att när man är ny och oerfaren så får man stöd av övriga deltagare…. Och man ser tydligt hur naturligt det blir för de som har varit med ett tag får med sig de nya och får dem att känna sig välkomna i ”familjen”… Allt detta tacka vare Annamia!!

 Annamia har en fantastisk hand med barn och ungdomar.. men också med oss föräldrar. Hon förklarar och hjälper oss att hjälpa våra barn på bästa sätt!  Det finns många artister och ungdomar/barn som har att tacka Annamia för sin karriär/intresse anser jag. För vi är ute på fler tävlingar än de Annamia har haft del i och jag kan helt ärligt säga att hade Melanie stött på ngn av dessa som hennes första scenframträdanden så hade hon med alla säkerhet inte hållt på med sång idag. Det är skillnad på hur man sköter och tar hand om saker både på och bredvid scenen.”

”Vi har nu träffat dig på olika tävlingar hos Lingman sedan 2år tillbaks. Första tillfället tror jag var lilla schlagerstjärnan i Linköping då Bella var ny som tävlande men sedan dess har vi träffats många gånger:) Vi har ALLTID upplevt att du är glad, proffsig och vet vad och när allt ska göras (vilket vi inte upplevt på de flesta andra tävlingar vi varit på).

Du har alltid tid med alla artister men även med oss föräldrar. Du får ALLA att känna sig välkomna och lika viktiga och det betyder väldigt mycket!!

Vi är väldigt tacksamma för all feedback som du ger tillbaks hela tiden. Man kan fråga vad man ska tänka på,om det är något man behöver förändra eller vad du tycker om låtvalet och du har alltid ett klokt svar att ge.

Du har pushat och stärkt Bellas självförtroende genom att alltid finnas där och stötta. Man har även kunnat kontakta dig utanför tävlingarna när man behövt råd vid låtval och andra uppträdande. Du är engagerad och följer och pushar ”dina” artister .Du ger bra motivations tips på din sida och du inspirerar många av våra små sångfåglar!!Du är en väldigt bra förebild .

Med följande ord skulle vi kunna beskriva de kontakter vi haft med  Annamia- under alla event vi har varit med om, har vi mötts av positiv  utstrålning, ett glatt leende och proffsiga presentationer. Annamia  har alltid haft tid att ställa frågan ”hur är det med dig/er” – något  som uppskattats väldigt mycket. I bemötandet med den unga artisten har  Annamia alltid fått personen att känna sig viktig och i centrum. Den  underbara rösten som arbetsredskap och den väldiga entusiasmen att  presentera ett event eller tävling är otrolig. Min dotter har fått  förmedlat till sig viktiga ledord så som tacksamhet, tilltro till sig  själv och sanning – viktiga för var och en men inte minst för en ung  människa med drömmar om att bli artist. En genuint intresserad och  engagerad person som verkligen lever som hon lär – det är vår bild av  Annamia”.

”När jag har varit med på olika artisttävlingar och läger har jag fått ett riktigt bra och varmt intryck av Annamia. Man känner sig trygg och välkomnad och hela stämningen gör att man kan vara sig själv. Det är en stor ärlighet och öppenhet som gör att man känner sig behövd. Bara genom att träffa henne några gånger per år får man en slags uppfostran om hur man är en bra människa. Det är mycket fokus på pepp och uppmuntran och man blir aldrig orättvist behandlad. Annamia har en god pondus och man rycks med i hennes glädje. Hon tar saker och ting på allvar samtidigt som hon har en positiv inställning.

Det är min bestämda uppfattning att Annamia’s sätt att leda Talangtävlingar skapar en mycket positiv atmosfär för alla deltagare. Sedan att publiken också älskar Annamia gör att hela hennes insats blir riktigt professionell. Hon får verkligen både publiken till sig och och att de även stannar kvar och följer hela tävlingen.

”Vi har haft kontakt med Annamia Fast  sedan 2009, då vår dotter Felicia Vårnäs började med att delta i talangjakter genom Lingman & Co.

Innan hade Felicia varit ute med Kûhlers dansskola och showat mycket på olika scener och liknande, men efter det mötet med AnnaMia Fast så fick hon en riktig sug efter att vara med i talangjakter. Det blev Lilla Melodifestivalen samma år, sedan har det fortsatt, mycket har hänt och hon har utvecklats mycket. I och med detta har vi haft kontakt med Annamia genom åren.

Att alltid få ett leende och ett vänligt bemötande är mycket betydelsefullt.

Att man får feedback på framträdandet man gjort den dagen, både bra och kanske det som behöver tränas lite extra på till nästa gång.

Att få alla att känna sig trygga, peppade inför ett scenuppdrag.

När det är en grupp som ska sjunga, arbeta på scenen, så har Annamia alltid varit noga med gruppkänslan. Samt att hon alltid får med sig publiken, vare sig det är ett fåtal eller en stor samling som ser på händelsen som sker på scenen. Otroligt proffsig, alltid påläst, välklädd som konferencier, speaker.

Felicia har även fått uppleva campet  artistskolan som Annamia startat från grunden. Att få jobba med scenframträdande, självkänslan, bemötande mot publik, intervjuer, med mera. Mycket stärkande och lärorikt.”

”Du har fått Ellen att tro mera på sig själv, blivit mera självsäker i det hon gör, utan dig/er så skulle hon inte vara den ”artist” hon är idag, hon har fått stor hjälp på vägen för att kunna lyckas och utvecklas för att nå en del av sitt mål.”

”Vi som totala nykomlingar som inget visste om sådant här blev bemötta av Dig med värme och tydlighet .Du mötte mig med blicken och talade rakt till oss.Vi kände oss välkomna  Du talade till barnen på ett bra sätt ,tydligt och med värme.Vi blev omhändertagna av Dig. Du tog dig tid att förklara för oss vad som skulle hända.”

”Det är sällan man träffar på människor som ger så mycket för så lite.Jag märker att Charlie och Josef anser att det är mycket viktigt vad du tycker, eftersom de frågar ofta. Vad tror du Annamia tycker om jag håller armen så här. Det är en signal som är mycket viktig att ta vara på.Det är ganska svårt att beröra ungdomar idag, de är inte riktigt med I matchen. Du Annamia har en fantastisk pondus som du använder på rätt sätt. Detta gör att ungdomarna visar respekt för varandra och inte sätter sig på för höga hästar.”