Om Annamia

”Annamia är ett verbalt krutpaket som med hög kompetens, engagemang, fokus och glädje kan fånga publiken och människor i alla sammanhang.Med personlig värme och coaching får hon enskilda individer att prestera/leverera över sin förmåga vilket är en egenskap som är av yttersta vikt i publika sammanhang. Annamia är kompetent, har lätt för att samarbeta, är lyhörd och otroligt viljestark. Hon är en Idé/uppfinningsrik/entreprenör. När Annamia arbetar med projekt så gör hon det med hjärtat.”

Annamia Fast är konferencier, speaker,  programledare, föreläsare, artistcoach samt koordinator,  koreograf, projektledare och motivator.  På Annamias CV finns bland annat GE-galan, DN-galan, Stockholm Marathon, Musikschlaget och olika turnéproduktioner. Hon har jobbat som sportjournalist och koordinerat många olika event men huvudsakligen är hon konferencier, programledare och inspiratör, på en mängd olika scener. Annamia driver Stage Academy. En artistakademi för morgondagens entreprenörer inom musikbranschen.

 Annamia är uppvuxen på scenen och startade vid 12 års ålder en dansskola. Sedan dess är hennes mission att inspirera och peppa människor att följa sina drömmar.

Annamia är också konsult inom organisations och ledarskapsutveckling med fokus på prestation.

Annamia omvandlar människors drömmar till action och verklighet.

När Annamia föreläser delar hon med sig av sin resa och avslöjar vilka verktyg hon använder för att få med sig och påverka andra.

Annamia pratar också om drivkraft och vad som kan hända om vi inte följer vårt hjärta.

”Jag älskar mitt jobb och alla fantastiska människor jag genom detta får möta. Jag skulle inte heller kunna tänka mig ett liv utan att få stå på scenen. Detta är något jag får göra hela tiden och att leda alla dessa program samt att få inspirera andra passar mig utmärkt! Jag reser mycket inom mitt jobb vilket jag inte heller vill byta bort. Möten med nya människor inspirerar mig och jag upplever att jag utvecklas som människa genom dem. Den fritid som ibland infinner sig spenderar jag med vänner och familj. Jag har många fantastiska vänner omkring mig. Mitt rörelsebehov är stort och jag tränar mycket både på gym och i skogen. Träningen är en del av mig och utan kroppsarbete mår jag inte bra. Jag har också ett behov av att ständigt utvecklas. Jag vill lära mig så mycket som möjligt och ingen kunskap är för tung att bära! ” – Annamia Fast

Annamia har själv stått på scenen sedan 5-års ålder som både dansare, underhållare och artist. Som 12 åring startade hon egna danskurser för barn och anordnade många uppskattade dansuppvisningar. Som 15- åring ”upptäcktes” hon av Lasse Lingman som klassade henne som det största lokala sångfyndet på den dåvarande turnén på folkparker med Let´s Twist med bland annat Karl Martindahl, Anna Nordell och Evelina Olsén. Annamia har sedan dess jobbat med och för Lingman & Co i olika produktioner. Från att själv ha tävlat i talangtävlingarna, till att vara artist i olika grupper samt gästartist i bland annat Stjärnskott. Annamia brinner för att stå på scenen och har sedan flera år tillbaka satsat på det hon älskar mest , att leda program som konferencier och programledare. Annamia vill leda med hjärtat och verkar genom sin stora erfarenhet också som en utmärkt coach och motivatör till unga kommande artister. Annamia jobbar även för Manuel Knight Academy. Vidare är Annamia utbildad NLP- Practitioner, Motivatör och Alkohol & Drogterapeut med kognitiv inriktning. Hon har vid sidan om eventdelen jobbat med samtalsterapi och gruppterapi, framförallt med ungdomar. Hon har jobbat som verksamhetschef på behandlingshem  för missbrukare och inom nöjes och event branschen.

Läs mer:

Referenser

Programledare/konferencier

Speaker/voiceover