Blogg

Här är en del inlägg som Annamia har delat med sig av på sin blogg.

 • Barntavlor som poster från Annamias liv
  Annamia är ett kraftpaket med hög medvetenhet, engagemang där hon med glädje lärt många unga artister att prestera och leverera. Många av dem har sedan gått vidare och blivit folkkära artister i vårt land och även i stora delar av världen. Annamia har dessutom startat stage academy där hon jobbar med ledarskapsutbildning på hög nivå. Många av dessa artister som kommit fram denna väg är nu idoler för många av våra unga barn. Vi har nu i nära samarbete ned Annamia tagit fram posters i sann anda med vad Annamaria förespråkar. Totalt ett 100 tal poster som är direkt riktade till barn. Som tack till Annaias deltagande skänker vi en liten summa för varje barnposter vi säljer till barn i krigets Ukraina. Gå gärna in och titta på dessa posters på vår hemsida poster och stöd barnen i Ukraina.
 • Studentfirande!
  Var precis på en studentskiva med tillhörande utspring och det var en fantastisk känsla att se alla glada studenter fira av att de äntligen trätt in i vuxenlivet! Alla var fulla av liv och glädjen gick nästan att skära med kniv! Vi firade av brorsdottern som gått på Rudbecksgymnasiet och utspringet skedde framför deras pampiga huvudbyggnad som ser ut som en gammal borg! Det var hundratals människor på plats för att fira deras nyblivna student, så vi fick trängas en del och det var inte helt lätt att hitta varandra i massorna. Dock fick vi fin hjälp av vår extra stora studentskylt som vi beställt av studentskyltar.se några veckor innan! Skylten kom i XL och stack verkligen ut, studentplakat ska ju av naturen vara lite pinsamma men jag tror brorsdottern skämdes mest av alla 🙂 Men gott då att vi hittade varandra och hon kunde dra vidare för flakåkningen, där fick skylten inte plats och vi fick dra med den hem istället så hon klarade sig från den värsta pinan! /Beatrice
 • Annamia blickar tillbaka
  När det nu är dags att blicka tillbaka på året som gått känner jag igen en stark känsla av tacksamhet. Främst inför alla underbara människor som finns i mitt liv. Vänner, kollegor, familj, samarbetspartners och kunder. Det är ni alla som tror på det jag gör och låter mig leva mina drömmar. 2013 var startåret för Stage Academy och vi fick ett riktigt varmt mottagande och en fin start. 2014 har vi växt mycket fort, självklart med många utmaningar och mycket hårt jobb. Teamet har blivit starkare och starkare medan vi kommit igenom växtverken och utökat verksamheten steg för steg. Jag har valt att publicera denna krönika idag då vi igår publicerade Stage Academy´s 2014 i bilder. Den hittar ni här.  Det är med stora förväntningar vi tar oss an 2015. Jag ser så fram emot detta år och är övertygad om att det vi jobbat för under 2014 gett oss en ännu starkare grund att bygga vidare på. Men inledningen på 2014 var det relativt lugnt för Stage Academy. Jag och min Powerday kollega Andreas Jonsson levererade utbildningar inom kommunikation i januari. Läs mer om oss på Powerday.se.
 • World Aid Active
  Annamia är stolt styrelsemedlem av WAA- World Aid Active- en ideell förening som brinner för att bekämpa orättvisor runt om i världen. De arbetar för att motverka den fattigdom som dagligen tär på människors liv. Genom WAAs kontaktnät och ideella arbete har de möjlighet att hjälpa utsatta samt bidra med förnödenheter på plats. I World Aid Active vill de säkerställa att individer får konkret hjälp med: – Tak över huvudet– Mat – och vattenförsörjning– Hälsovård och mediciner– Näringskunskap och hygienartiklar– Utbildning Initiativtagare till WAA är Michel Issa, entreprenör och social företagare som bland annat har blivit tilldelad ”Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps Stipendium kompassrosen inom kategorin Näringsliv”, och utsedd till årets sociala företagare 2014. WAA vill bidra med stöd till människor som går igenom traumatiska händelser. Detta gör de genom att befinna sig på plats i utsatta områden och hålla kontakt för att hjälpa medmänniskor igenom hela processen. Utifrån riktade insatser är WAAs ambition att inte någon människa ska känna sig utlämnad. – I Indien driver WAA ett barnhem där ett hundratal barn ges basala nödvändigheter och framtidstro för att skapa ett värdigt liv. – I Indien bygger WAA även sjukhem i Kottayam, Kerala som kommer invigas nästa år. – WAA har även ett fadderprogram där individer kan ”adoptera” en hel familj som är i behov. I dagsläget har de över 50 familjer i Syrien och Libanon som ingår i detta program. – WAA organiserar årliga event med flertalet artister för insamling av ekonomiska medel. Med hjälp av ekonomiskt stöd från privatpersoner och företag samt ett stort antal hängivna ’eldsjälar’ kan de fortsätta förändra världen till en bättre plats! #WEAREONE Besök deras facebooksida och dela budskapet TACK! https://www.facebook.com/worldaidactive
 • Sverigesimmet
  Jonas Colting kontaktade Annamia angående sitt projekt ”Sverigesimmet” vars mål är att samla in 600 000 kronor till Wateraid och deras arbete. Summan motsvarar 1 krona per meter som Jonas simmar! 200 kronor ger en människa varaktig tillgång till rent vatten och sanitet. 600000 kronor ger 3000 människor den möjligheten. WaterAids vision är en värld där alla har tillgång till vatten och sanitet och de gör ett fantastiskt jobb. De arbetar på plats i 26 olika länder med att säkerställa tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. WaterAid förändrar varje år miljontals liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. Jonas Colting har varit professionell triathlet sedan 1996 och har vunnit två VM- och två EM-medaljer samt två gånger vunnit ”världens hårdaste triathlon”; Ultraman World Championships. Jonas är en ofta anlitad föreläsare samt skribent, rådgivare och coach med träning och hälsa som sitt favoritområde. Nu ska Jonas simma mellan Stockholm och Göteborg. Sträckan på 600 kilometer mellan dessa städer är en sträcka ingen tidigare simmat. På söndag hoppar han i vattnet vid Stadshuset i Stockholm och den 15 augusti räknar han med att vara framme vid Operan i Göteborg. Jonas önskan är att så många som möjligt ska komma till Stadshuset på söndag och simma med honom den första biten ( till Rålis) och samtidigt bidra med 200 kr ( 200 m). På grund av det massmediala intresset som skapats av denna utmaning blir det med stor sannolikhet mer folk än förväntat vid starten varpå Annamia kontaktades. Hon skriver att hon är tacksam att få kunna bidra till detta projekt och hoppas på att få många med sig- antingen genom att komma till Stadshuset på söndag eller genom att bidra på länken nedan. Man får också gärna dela Sverigesimmets sidor: Vill du hjälpa till klicka här! Om du tar en bild på Jonas under hans simning eller om du vill hjälpa till att sprida Sverigesimmet, använd då taggarna #sverigesimmet och #förattrentvattenräddarliv. Då är du med och bidrar till att fler skall få tillgång till rent vatten! VÄLKOMNA TILL STADSHUSET PÅ SÖNDAG! KOM I TID- kl 12.00 hoppas det i vattnet!