Uncategorized

Annamia blickar tillbaka

När det nu är dags att blicka tillbaka på året som gått känner jag igen en stark känsla av tacksamhet. Främst inför alla underbara människor som finns i mitt liv. Vänner, kollegor, familj, samarbetspartners och kunder. Det är ni alla som tror på det jag gör och låter mig leva mina drömmar.

2013 var startåret för Stage Academy och vi fick ett riktigt varmt mottagande och en fin start. 2014 har vi växt mycket fort, självklart med många utmaningar och mycket hårt jobb. Teamet har blivit starkare och starkare medan vi kommit igenom växtverken och utökat verksamheten steg för steg. Jag har valt att publicera denna krönika idag då vi igår publicerade Stage Academy´s 2014 i bilder. Den hittar ni här. 

Det är med stora förväntningar vi tar oss an 2015. Jag ser så fram emot detta år och är övertygad om att det vi jobbat för under 2014 gett oss en ännu starkare grund att bygga vidare på.

Men inledningen på 2014 var det relativt lugnt för Stage Academy. Jag och min Powerday kollega Andreas Jonsson levererade utbildningar inom kommunikation i januari. Läs mer om oss på Powerday.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *