Uncategorized

World Aid Active

Annamia är stolt styrelsemedlem av WAA- World Aid Active- en ideell förening som brinner för att bekämpa orättvisor runt om i världen. De arbetar för att motverka den fattigdom som dagligen tär på människors liv. Genom WAAs kontaktnät och ideella arbete har de möjlighet att hjälpa utsatta samt bidra med förnödenheter på plats. I World Aid Active vill de säkerställa att individer får konkret hjälp med:

– Tak över huvudet
– Mat – och vattenförsörjning
– Hälsovård och mediciner
– Näringskunskap och hygienartiklar
– Utbildning

Initiativtagare till WAA är Michel Issa, entreprenör och social företagare som bland annat har blivit tilldelad ”Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps Stipendium kompassrosen inom kategorin Näringsliv”, och utsedd till årets sociala företagare 2014.

WAA vill bidra med stöd till människor som går igenom traumatiska händelser. Detta gör de genom att befinna sig på plats i utsatta områden och hålla kontakt för att hjälpa medmänniskor igenom hela processen. Utifrån riktade insatser är WAAs ambition att inte någon människa ska känna sig utlämnad.

– I Indien driver WAA ett barnhem där ett hundratal barn ges basala nödvändigheter och framtidstro för att skapa ett värdigt liv.

– I Indien bygger WAA även sjukhem i Kottayam, Kerala som kommer invigas nästa år.

– WAA har även ett fadderprogram där individer kan ”adoptera” en hel familj som är i behov. I dagsläget har de över 50 familjer i Syrien och Libanon som ingår i detta program.

– WAA organiserar årliga event med flertalet artister för insamling av ekonomiska medel. Med hjälp av ekonomiskt stöd från privatpersoner och företag samt ett stort antal hängivna ’eldsjälar’ kan de fortsätta förändra världen till en bättre plats!

#WEAREONE Besök deras facebooksida och dela budskapet TACK! https://www.facebook.com/worldaidactive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *