Stage Academy

Stage Academys mål är att hjälpa människor att våga uttrycka sig, både på scen och i andra sociala sammanhang. De ger människor verktygen för att våga träda fram, lyfta sig själva och sina drömmar.

Stage Academy är bland annat byggt på inspiration från de unga artister de som arbetar där har mött under åren. Stage academy skapar scener för unga talanger för att de ska få fortsätta utvecklas.

Stage Academys medarbetare har en lång och bred erfarenhet av att stå både på och bakom scenen. De har medverkat och producerat turnéer, artistutbildningar samt rikstäckande evenemang. Med denna erfarenhet skapar de årligen olika skräddarsydda event. De vill skapa resultat, förändra och påverka.

De har även arbetat med att coacha artister, med mental träning och personlig utveckling.

I dag översköljs vi av budskap och omvärldens brus. Det är lätt att försvinna i mängden och det kan vara tufft att göra sin röst hörd.

Stage Academy tränar människor i att hitta rätt forum där de finner glädje och möjlighet att prestera. De vill inspirera och utmana till att våga och tror på att alla kan när lusten och viljan får träda fram. Genom deras samlade erfarenhet och kunskap vill de vara ett forum för alla som bär på drömmen om att träda fram och synliggöra sig själva.

Stage Academys ledord i det dagliga arbetet och som också genomsyrar verksamheten är professionalitet, det personliga mötet och förberedelser. Detta ihop med engagemang och fokusering ger kvalitet.

Stage Academys tre ben: 

  • Artistakademin
    Vars mål är att coacha, utbilda och skapa scener för unga talanger. Läs mer
  • Event
    Med en utbildad och erfaren projektledare inom musik- och eventbranschen och en konferencier som har gjort allt från Stockholm Marathon och DN-galan till TV-produktioner och centrum event har de alla förutsättningar för att skapa ett lyckat event för alla typer av kunder. Läs mer
  • Coachning
    De vill stärka barn och ungdomar genom att ge dem verktyg för att öka sin självkänsla, förbättra sin kommunikation och våga träda fram. Detta jobbar de med i grupp genom olika aktiviteter så som föreläsningar, workshops, utbildningar och andra aktiviteter.